Dato

Hillerød Kommune

Flagdag i Hillerød

I anledning af Den Nationale Flagdag invitereres Hillerød Kommunes udsendte, veteraner og pårørende til mindehøjtidelighed i Frb. Slotskirke. Efterfølgende er der opstilling til march gennem en flagpyntet Slotsgade sammen med Drabantgarden (Hillerød bygarde) til Genforeningsstenen på Kannikegade, hvor borgmester Kirsten Jensen vil tale.

På Torvet er der ’markedsplads’, hvor der bl.a. er mulighed for at høre Museum Nordsjælland fortælle om genforeningen i Hillerød eller kigge på Hjemmeværnets udstilling af køretøjer, radioudstyr og div. våben samt en masse andet. Hillerød Events vil sørge for, at der kan købes kaffe/te og kage, som er gratis for veteraner mod forevisning af veterankort. Overskuddet går til lokale foreningers arbejde for unge i Hillerød.

Program:

11.00-11.45: Gudstjeneste i Slotskirken
11.45-12.00: Opstilling til march sammen med Drabantgarden
12.00-12.30: March gennem Slotsgade til Genforeningsstenen (v. Kannikegade)
12.30-13.00: Genforeningsstenen – Tale v. Kirsten Jensen
13.00-14.30: Torvet – ’markedsplads’ med forskellige boder

Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Hillerød Kommune planlægger arrangementet sammen med Frb. Slotskirke, Ullerød Kirke, Frivillig v. Veterancafe Hillerød, C4 Videnscenter, Hillerød Shopping, Hillerød Events m.fl. Arrangementet vil naturligvis tage højde for de gældende sundhedsfaglige retningslinjer ift. covid-19.

Flagdag Hillerød

FLERE
artiKLER & INDLÆG