Randers Kommune

Randers Kommune

Invitation til national flagdag d. 5. september 2017 kl. 16.30 Det Gl. Rådhus, Rådhustorvet

Tirsdag d. 5. september 2017 er en vigtig dag. Den dag fejrer vi Dig og dine danske kolleger, som har været udsendt til udlandets katastrofer, kriser og brændpunkter gennem flere årtier.

I fortjener at blive fejret for Jeres store indsats ude i verden. I har bidraget til at forbedre hverdagen for tusindvis af mennesker, som lever under vanskelige vilkår. Det vil vi d. 5. september anerkende og sige Jer tak for.

I er, som Randers Kommunes veteraner, særligt indbudt på denne dag, hvor Oberstløjtnant af Reserven Lars Johansson holder tale v. Det Gl. Rådhus kl. 16.30. Der vil samtidig være fanebærere og musik.

Som noget nyt vil der være også være fokus på børnene, og der bliver uddeling af børnemedalje ved Generalmajor Ib Johannes Bager. Alle er velkommen til at sende en indstilling til veterancaferanders@gmail.com

Efterfølgende byder vi på en forfriskning ved Det Gl. Rådhus.

Kl. 17.30 er der Æres-/mindehøjtidelighed i Sct. Mortens Kirke ved tidligere feltpræst – nuværende sognepræst Søren Dam Kjeldsen

Vi håber, at Du og din familie vil møde op og sammen med byen gøre dagen smuk og mindeværdig. Du er velkommen i uniform.

Tilmelding med antal bedes sendes til lr@randers.dk senest den 29. august 2017