Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune anerkender veteraner og soldater, når Den Nationale Flagdag markeres med en reception i Byrådssalen tirsdag den 5. september.

Tirsdag den 5. september 2017 klokken 17.30-18.30 inviterer Holbæk Kommune til reception i Byrådssalen. Anledningen er Den Nationale Flagdag, der hylder de veteraner og soldater, der har været udsendt på internationale fredsstøttende og humanitære missioner siden 1948.

Vi har en god tradition i Holbæk med at markere Den Nationale Flagdag. Jeg synes, det er en god måde at tilkendegive vores støtte til de udstationerede soldater, til veteranerne, til de faldne soldater og til de pårørende. En dag med mange følelser, som jeg personligt ser frem til at deltage i,” forklarer borgmester Søren Kjærsgaard.

Det er syvende gang, at Holbæk markerer dagen, hvor veteraner, soldater, pårørende samt andre interesserede er velkomne til at deltage. Borgmester Søren Kjærsgaard vil holde tale, der vil være musikalsk indslag samt et let traktement under receptionen.

Efterfølgende gudstjeneste
Igen i år har Skt. Nikolai Kirke valgt at markere flagdagen med en gudstjeneste kl. 19.00. Alle interesserede, involverede, pårørende og bekendte til soldater, som har gjort eller gør international tjeneste, inviteres til gudstjenesten.

Efter gudstjenesten inviteres alle til en kop kaffe/the i Klostersalen i Sortebrødreklosteret.

Den Nationale Flagdag blev første gang højtideliggjort i 2009, og over hele landet markeres dagen med taler, gudstjenester, kranselægninger og receptioner.

Tilmelding
Tilmelding til arrangementet i Byrådssalen, Rådhusvej 1, 4300 Holbæk er nødvendig og skal ske til: Borgmestersekretær Jette Hansen på e-mail: jh@holb.dk eller på tlf.: 72 36 80 89, senest fredag den 1. september 2017.

Kontakt
For yderligere information hos Holbæk Kommune kontakt:

Søren Kjærsgaard
Borgmester
Telefon: 72 36 80 89
Mail: borgmester@holb.dk